۱- فیلمهای آموزشی:
این فیلمها کلیه مراحل کار با توییتر از زمان نصب برنامه تا رساندن حساب توییتر به ۱۰۰ دنبالکننده را در ۳ فایل ویدیویی به صورت کامل و شفاف آموزش میدهند. مباحث این فیلمها که توسط استاد محمد محمدی ارائه شده است به شرح زیر است:
– نصب نرمافزار توییتر بر روی تلفن همراه
– ساخت حساب کاربری و آشنایی اولیه با محیط نرمافزار
– آشنایی با برخی جزئیات محیط توییتر
– تنظیمات اصلی حساب و آیدی
– ترندینگ هشتکها و نکات مربوط به آنها
– جستجو
– کمپینسازی و گفتمانسازی
– افزایش دنبالکنندهها (followers)
تذکر: برای مشاهده بهتر فیلمها ترجیحا از نرم افزار kmplayer استفاده نمایید.
۲- جزوات آموزشی:
جهت تکمیل مباحث ارائه شده چهار جزوه آموزشی که برخی از آنها میتوانند به عنوان منبعی کامل و مستقل برای یادگیری توییتر بهکار آیند، در این بسته آموزشی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این جزوهها به صورت رایگان در اینترنت قابل دستیابی هستند و صرفا جهت تکمیل محتوا در این بسته قرار داده شدهاند، لذا هزینه دریافتی صرفا برای فیلمهای آموزشی است، نه جزوههای موجود در این بسته. عناوین این جزوهها به شرح زیر است:
– جزوه اول: آموزش فشرده توییتر؛ تولید قرارگاه فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین
– جزوه دوم: شروع توییتر؛ به همت آقای سید هادی حسینی
– جزوه سوم: آموزش توییتر؛ به همت مرکز تحقیق و تولید شبکههای اجتماعی
– جزوه چهارم: آموزش مختصر و کاربردی توییتر؛ به همت قرارگاه شهید باقری سازمان بسیج دانشجویی
۳- فایلهای نصبی برنامه:
با توجه به اینکه دانلود نرمافزار توییتر به دلیل تحریم ایران و محدودیتهای فیلترینگ به سادگی در دسترس همگان نیست، جهت سهولت دسترسی به این برنامه، فایل نصبی توییتر نیز در این بسته آموزشی قرار گرفته است.
توجه: تمام بخشهای فیلم آموزشی توییتر، از ابتدای دانلود و نصب توییتر تا ساخت حساب کاربری و رسیدن به ۱۰۰ دنبال کننده، در طول بازه زمانی حدوداً هشت ساعته(از صبح تا عصر) انجام شدند و در این هشت ساعت نیز صرفاً حدود دو تا سه ساعت زمان مفید به این امر اختصاص داده شد. لذا رسیدن به تعداد ۱۵۰ دنبال کننده با اختصاص حدود پنج ساعت وقت در طول یک بازه ۱۲ تا ۱۶ ساعته، میسر خواهد بود و جزئیات آن در فیلم سوم برای فراگیران به صورت عملی تجربه و مرور شده است.
چند تذکر ضروری در استفاده از این آموزشها
– فضای مجازی به طور کلی مملو از خطرات و آسیبهای روحی، روانی و معنوی است و میتواند افراد را از جنبههای گوناگون دنیوی و اخروی متضرر نماید.
– فعالیت در تمامی عرصههای فضای مجازی نیازمند مسلح بودن به توانایی کنترل نفس، اشراف بر خطرات و آسیبهای این محیط و خودسازی معنوی برای در امان ماندن از شرور معنوی و روحی چنین محیطهایی است.
– فعالیت در توییتر به دلیل نیازمندی به استفاده از ابزارهای عبور از فیلترینگ و در نتیجه دسترسی آزاد به دنیای پر از آسیب اینترنت، بیش از سایر عرصههای فضای مجازی خطرناک و آخرتسوز است.
– اگرچه وجود این شرور و خطرات فعالیت در فضای مجازی نباید عامل توقف جبهه انقلاب برای حضور در این عرصه شده و افسران جوان جنگ نرم را زمینگیر کند، اما اگر فردی احساس میکند که به هر دلیل هنوز توان خویشتنداری و مراقبه از نفس خود در مقابل خطرات چنین محیطهایی را ندارد، بر او واجب است که از حضور در میدان این مبارزه کنارهگیری کند تا مبادا به جای خدمت به جبهه الله، بَرده شیطان شود.
– پس تنها افرادی که خود را مجهز به توانایی کنترل و مبارزه با نفس میدانند و میتوانند خود را از شرور این محیط در امان بدارند، باید در عرصه فضای مجازی حضور یابند و به عنوان افسران جنگ نرم، مهارتهای خود را در این حوزه تقویت کنند.
– با توضیحات ارائه شده، تاکید میگردد که تولید کنندگان این بسته آموزشی هیچگونه مسئولیتی در قبال آسیبهای یادگیری فعالیت در توییتر و استفاده از فیلترشکنها را به عهده نمیگیرند و کلیه عواقب روحی، معنوی، دنیوی و اخروی این موضوع بر عهده خریدار است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.